1 KLIK MEMBERI 1001 MAKNA

Selasa, 11 September 2012

SANTAI DI LEGOLAND

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT PETANG



Pada 15 September 2012 ni Legoland Nusajaya akan dibuka secara rasmi untuk semua. Tetapi  semalam EA telah mendapatkan pass preview  masuk percuma untuk bersantai sehari di Legoland.. Tiket nie pun orang yang bagi dan orang cakap kalau free mesti la seronok punya wakaka....Jadi..Jom kita lepak santai bersama gambar-gambar EA sewaktu di LEGOLAND..


sebelum sampai kepintu gerbang pengunjung harus berjalan dalam 100m jer
ruangan tiket yang penuh dan adik ni terpaksa tunggu keluarga mereka disini.
beratur-beratur dan jgn lupa scan tiket nak masuk...
SEMAKIN PETANG SEMAKIN RAMAI YANG DATANG...EA DATANG KESINI PUKUL 11 PAGI..TAK PAYAH BERATUR PANJANG UNTUK MASUK DAN BERMAIN...yahhooooo


Akak lego nak bawa EA masuk LEGO TECHNIC
NI LAH AQUAZONE  WAVE RACER..Race lah sampai pening lalat..
Tecnic twister  yang bergerak seperti menari ballett...
Project X yang menyeramkan dan boleh membuatkan jantung anda gugur di landasan yang berliku-liku...Ni permainan pertama yang EA cuba...
MINDSTORM tempat bagi anda yang suka pecahkan otak untuk menghasilkan bentuk LEGO  yang terbaikkk
Jom bersuka ria di LEGO KINGDOM
ini tempat adik-adik yang sukakan cabaran iaitu The Forestmen's Hideout
ni DRAGON APPRENTICE.  Untuk kanak-kanak yang ingin menaiki roller coster dan hanya pusing 2 lap yang boleh memeningkan..
Inilah THE DRAGON. Senibinanya yang halus dan cantik... Ini belum masuk dalam lagi..  Kalau nak  tahu apa yang ada dalam Istana ni tunggu bahagian yang seterusnya.. EA akan berkongsikan semua tempat-tempat menarik didalam LEGOLAND ini...
Pengawal LEGO tidur dulu yer...Bahagian seterusnya Pengawal akan buka semua pintu-pintu di Legoland ini.wakaka 

TERUSKAN MEMBACA:

13 ulasan:

siti naqiah berkata...

wahh cm best je..nak pegi la cmni, hehe :D

emmeraz berkata...

memang terbaik...jomlah melawat LEGOLAND...

dEdEQ dE wIshEs berkata...

EH .. BEST GILE ..

BRAPE HARGE TIKET ERK ?

AFNI berkata...

wahh.. nak ikut..

Mia Liana berkata...

wahhh menariknya... belum sempat nak ke sana lagi....

miz ruha berkata...

waa.. bestnya dapat pegi..
harga tiket brape ye..??

miss fluffy berkata...

syioknyaaa~ teringin nak p....
cuti ni kena plan nih!!hehe

♥♥szumika sakni♥♥ berkata...

jeless hahhaa...best la....hrga tiket berapa?

emmeraz berkata...

jom la pakat pi ramai...
sekarang nie harga tiket

sekali masuk
dewasa- rm140
kanak2 bwh 11- rm110
warga emas 60- rm110

setahun atau anual pass
dewasa - rm275
kanak2 bwh 11- rm210
warga emas 60- rm 210
atau anda boleh lawati website legoland utk dptkan harga tiket yang terkini...

Orkid awek berkata...

Murah ke mahal kalau harga tiket macam tu?saya tak tau.saya jakun sikit bab2 ni..:)

Tinta Lana berkata...

Assalammualaikum emmer.

Allah..sekali masuk rm140 (-_-)

Dua orang? huhuhu..berganda2 duitku pokai,hehehe.

Takpalah..menabung dulu..tmpt tu tak lari kemana.. ^_^

emmeraz berkata...

Erm..rasanya semuanya brgantung kepada kemampuan anda.

emmeraz berkata...

Waalaikummusalam tinta lana> ea setuju dgn anda..