1 KLIK MEMBERI 1001 MAKNA

Rabu, 12 September 2012

SANTAI DI LEGOLAND BAHAGIAN 2

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI.    



Apa yang menariknya di dalam ISTANA THE DRAGON nie..Jom kita terokai....


dalam istana nie merupakan ruangan menunggu untuk menaiki THE DRAGON
tengok nie patung dan gambar semua diperbuat daripada LEGO
EA sedang menaiki THE DRAGON. Terbaik naik naga nie masa berada didalam.Tapi bila naga dah nampak matahari dekat luar tahap kelajuan semakin tinggi dan EA mula menjerit sampai nak keluar anak tekak.....
Diluar THE DRAGON ada pentas.Jadi GANGNAM jap..wakaka
nie lah MERLIN CHALLENGE..pusing macam marry ground.. 
twitt2x...terbang di IMAGINATION
ni DUPLO PLAYTOWN
Uji IQ anda di BUILD AND TEST
ini KID POWET TOWER...
Inilah STUDIO 4D..masa nie EA tengah layan RACER 4D..nice EFFECTS dan  live didepan mata.


Selepas ini, EA nak tunjukkan pula tempat LEGOCITY..semuanya belok kanan...

EA telah menaiki keretapi LEGOLAND EXPRESS untuk melawat LEGOCITY

ini  litar DRIVING SCHOOL

BOATING SCHOOL terbaik untuk anda yang ingin membawa boat tapi ingat bukan untuk berenang...
keseronakan untuk kanak-kanak menaiki kapal di THE SHIPYARD
Seterusnya. Ini merupakan LEGO CITY AIRPOT...Pra untuk menjadi pilot..wakaka...Kapal Terbang dah ada ni dan jom ikut EA  terbang mengelilingi satu asia di LEGOLAND .Tunggu di bahagian yang seterusnya..

TERUSKAN MEMBACA:

12 ulasan:

siti naqiah berkata...

jelez ngn EA sbb dpt pegi legoland dlu, haha XD..

noornazuha berkata...

akak pun plan nak pegiii...tengah cari masa yg sesuai..byk tak rides yg thrill2?hehehe

Herman Bagus berkata...

wuih.. enak tuh sob.

emmeraz berkata...

yupp..seronok memang seronok...

Cik Yaya berkata...

wahh..mcm besh je....
bila la yaya dpt p plak..hehe

emmeraz berkata...

kak norazuha>> memang fun...naik la the dragon baru boleh sampai tercabut jantung...
cik yaya>> semua orang boleh cuma masa jer yang menentukan...

Afiq Din berkata...

mcm terbaik je tmpt nih

emmeraz berkata...

afiq>> memang layan habis...

Anas Baharuddin berkata...

berapa harga masuk?

Bluewendy berkata...

manyak syiokkk maaa..!! ahakszzz.. =)

emmeraz berkata...

Sila buka dibahagian satu

emmeraz berkata...

Mmg syiok abis bluewendy.